Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney ve 16 şüpheli tutuklandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alınan Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’in de aralarında bulunduğu 17 şüpheli tutuklandı.

banner279
19 Ağustos 2025 Salı 11:21
Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney ve 16 şüpheli tutuklandı!

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, 15 Ağustos’ta gözaltına alınan 44 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Mahkeme, aralarında Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’in de olduğu 17 kişi için tutuklama kararı verirken, 27 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Güney, sosyal medya hesabından "Ne çok yüreğe dokunmuşuz, ne çok insan biriktirmiş" diyerek kendisine olan destek mesajlarını "Benim hakkım Beyoğlu'na emanet" diyerek paylaştı.

Kaynak: İGFA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner234

banner233