Tartıştığı babasını av tüfeğiyle vurarak öldürdü

Bartın’da bir kişi, tartıştığı babasını av tüfeğiyle vurarak öldürdü.Edinilen bilgiye göre, olay Bartın merkeze bağlı Akpınar köyünde akşam saatlerinde meydan geldi. Aynı evde oturan Recep Bakır (63) ve oğlu Hasan Bakır (43) arasında...

banner279
25 Aralık 2016 Pazar 08:53
Tartıştığı babasını av tüfeğiyle vurarak öldürdü

Bartın’da bir kişi, tartıştığı babasını av tüfeğiyle vurarak öldürdü.
Edinilen bilgiye göre, olay Bartın merkeze bağlı Akpınar köyünde akşam saatlerinde meydan geldi. Aynı evde oturan Recep Bakır (63) ve oğlu Hasan Bakır (43) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Bunun üzerine Hasan Bakır, evdeki av tüfeğini alarak babası Recep Bakır’a ateş etti. Ağır yaralanan Recep Bakır, 112 acil servis ekipleri tarafından Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ama yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.
Jandarma ekipleri babasını vuran Hasan Bakır’ı gözaltına alırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Son Güncelleme: 25.12.2016 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287