Batman Eski belediye başkanı ve iki meclis üyesine tutuklama kararı

Kanun Hükmünde Kararname ile görevden uzaklaştırılan Batman Belediyesi eski Başkanı ve iki meclis üyesi hakkında tutuklama kararı çıktı.

banner279
25 Ağustos 2017 Cuma 14:21
Batman Eski belediye başkanı ve iki meclis üyesine tutuklama kararı

Batman Belediye eski Başkanı Sabri Özdemir ile Eşbaşkan Gülistan Akel ve belediye meclis üyesi Hürriyet Kaytar hakkında tutuklama kararı çıkarıldı. Batman Belediyesi’nde personel alımlarında yapılan usulsüzlük iddialarıyla Batman Cumhuriyet Savcılığı tarafından eski Başkan Özdemir, eş Başkan Akel ve Belediye meclis üyesi Kaytar hakkında dava açılmıştı. Önceki gün Batman Emniyet Müdürlüğündeki ifadelerinden sonra adliyeye çıkarılan isimler serbest bırakılmıştı.

Savcının itirazı üzerine eski başkan Sabri Özdemir eşbaşkan Gülistan Akel ve belediye meclis üyesi Hürriyet Kaytar hakkında tutuklama kararı çıkarıldı. Sabah saatlerinde evlerinden alınmak istenen isimler ikametlerinde bulunamadı.

(Mehmet Şükrü Yıldırım/İHA)

Son Güncelleme: 25.08.2017 15:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287