Bilecik’te korkutan depo yangını

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bulunan Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Fabrikasının 3 nolu deposunda yangın çıktı.

banner279
10 Nisan 2017 Pazartesi 10:18
Bilecik’te korkutan depo yangını

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bulunan Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Fabrikasının 3 nolu deposunda yangın çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Eskişehir yolu üzeri 4. kilometrede bulunan Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Tesisinin 3 nolu deposunda dün gece geç saatlerde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri herhangi bir olumsuzluğa karşı çevrede geniş çaplı güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de yangına kısa sürede müdahale etti. Yangın, Bozüyük itfaiye ekiplerinin yaklaşık 4 saatlik çalışmalarının ardından kontrol altına alınırken yangının çıkış sebebi ile ilgili çalışma başlatıldı. Yangın nedeniyle herhangi bir yaralanma veya can kaybı olayı yaşanmazken depoda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Diğer taraftan ilçe Kaymakamı Hasan Yaman ve Belediye Başkanı Fatih Bakıcı da yangın mahalline gelerek yangının çıkış sebebiyle alakalı yetkililerden bilgi aldılar.

HABER 24

Son Güncelleme: 10.04.2017 12:16
Anahtar Kelimeler:
Hava DurumuYurtta Hava
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287