100 YILDIR AYNI AŞK VE HEYECANLA FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Sağlık Bakanlığı tarafından cumhuriyetin 100. yılı münasebetiyle 81 il ve 16 şehir hastanesinde eş zamanlı gerçekleştirilen “100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla” temalı fotoğraf sergisi, Bursa’da Kent Meydanı ve Bursa Şehir Hastanesi’nde sergilenmeye başladı.

banner279
27 Ekim 2023 Cuma 13:00
100 YILDIR AYNI AŞK VE HEYECANLA FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Cumhuriyetin ilk yıllarında hizmet veren sağlık çalışanlarına ve sağlık hizmetlerine ait fotoğrafların günümüze uyarlandığı sergide köy köy gezip tedavi yapan doktorlar, fedakârca çalışan hemşireler ve canla başla görev yapan sağlık çalışanlarının imkânsızlıklar içerisindeki mücadelelerine dair çok sayıda fotoğraf karesi bulunuyor.

Sergide ayrıca aradan geçen yüzyılda Türkiye’de sağlık hizmeti sunumunda imkânsızlıklarla değil, çağın en ileri teknolojileri ile ön plana çıktığına değinilirken; binalar, teknolojiler, imkânlar değişse de sağlık çalışanlarının aşk ve heyecanının hiç değişmediğine vurgu yapılıyor.



3 Kasım’a Kadar Sergilenecek

Kent Meydanı’ndaki serginin açılışına Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Orkun Yıldırım ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Çetin de katıldı. Sergi alanını gezen ikili, tüm vatandaşları sergiye davet etti.

100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla” temalı Fotoğraf sergisi, 3 Kasım Cuma gününe kadar Kent Meydanı ile Bursa Şehir Hastanesi’nde sergilenmeye devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287