Bursa’da feci kaza: 7 ölü

Bursa-Ankara karayolu İnegöl Babasultan kavşağında minibüs ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada ilk belirlemelere göre 1’i çocuk 7 kişi hayatını kaybetti.

banner279
07 Eylül 2017 Perşembe 08:47

Bursa-Ankara karayolu İnegöl Babasultan kavşağında minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 1’i çocuk 7 kişi hayatını kaybetti. 18 yaralı ise başta İnegöl Devlet Hastanesi olmak üzere çevre hastanelere kaldırıldı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen ticari araçta bulunan sürücü Ali Gültekin(26), eşi Gülizar Gültekin, Emin Gültekin, Satı Gültekin, Engin Gültekin ve Ebru Gültekin (9) olay yerinde, Ercan Gültekin (17) ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Bursa’dan İnegöl’e işçi taşıdığı öğrenilen bir inşaat firmasına ait servisteki işçiler B.K., F.A., H.G., Ü.A., R.C., G.A., İ.Y., M.Ç., A.B., M.T., N.A., A.B., A.B., A.K., K.K., M.U., O.A., F.Ş. yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi yoldan geçen diğer araçların sürücüleri yaptı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Hurdaya dönen servis minibüsünden çıkarılan yaralı işçiler İnegöl İlçe Devlet Hastanesi ile Bursa’daki hastanelere gönderildi. Kaza nedeniyle Bursa-Ankara karayolu trafiğe kapanırken, 5 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

(İHA)

Son Güncelleme: 07.09.2017 14:05
Anahtar Kelimeler:
BursaKaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280