Cenaze yakınlarını taşıyan otobüs devrildi: 2 ölü, 27 yaralı

Cenaze yakınlarını Trabzon’a ulaştırmak için yola çıkan yolcu otobüsünün Çankırı D100 karayolunda devrilmesi neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3’ü ağır 27 kişi yaralandı.

banner279
19 Şubat 2022 Cumartesi 12:10
Cenaze yakınlarını taşıyan otobüs devrildi: 2 ölü, 27 yaralı


İstanbul’da hayatını kaybeden bir vatandaşın cenazesini ve cenaze yakınlarını Trabzon’a ulaştırmak için yola çıkan yolcu otobüsünün Çankırı D100 karayolunda devrilmesi neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3’ü ağır 27 kişi yaralandı.

Kaza, Çankırı'nın Kurşunlu ilçesi D100 karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul'da hayatını kaybeden bir vatandaşın cenazesini ve cenaze yakınlarını Trabzon'a ulaştırmak için yola çıkan İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait, Seyfettin Yılmaz idaresindeki 34 EHA 508 plakalı yolcu otobüsü, kar yağışının etkili olduğu yolda şarampole devrildi. Kazada otobüste bulunan Hüseyin İrfan Yazıcı ve Osman Yazıcı olay yerinde hayatını kaybederken, 3'ü ağır 27 kişi yaralandı.Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekibi sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan 4'ünün tedavisi Kurşunlu Devlet Hastanesi’nde devam ederken, 23 yaralı ise Çankırı Devlet Hastanesi’ne sevk edildi . Olay yerinde Cumhuriyet savıcısı ve olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan ilk incelemelerin ardından hayatını kaybeden vatandaşların cenazesi morga kaldırıldı. Kaza sebebiyle D100 Karayolu trafiğe kapandı. Devrilen otobüsün vinç yardımı ile kaldırılmasının ardından yol trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280