Son Dakika..20 yaş altına sokağa çıkma yasağı getirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu gece itibariyle ülkemizin 30 büyükşehirimiz ile akciğer rahatsızlıkların sık görüldüğü Zonguldak ilimiz araç giriş çıkışlarını kapatıyoruz.

banner279
03 Nisan 2020 Cuma 20:22
Son Dakika..20 yaş altına sokağa çıkma yasağı getirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada"Özellikle milletimizden beklentimiz her bireyin kendi karantinasını kendi uygulamasıdır" Market Ve pazarlar'da maske takmak zorunlu. 30 Büyükşehir ve Zonguldak’ı araç giriş çıkışına kapatıyoruz. Yük taşımacalığı yapanlar ise transit geçecek. "Ülkemizin tamamında daha önce 65 yaş üstü için getirdiğimiz sokağa çıkma yasağını 20 yaş altı için de getiriyoruz."Ülkemizin tamamında 20 yaş altı, 1 Ocak 2000 ve üzeri doğumlular için de sokağa çıkma yasağı getiriyoruz.""İkazlara uymayarak aksi yönde davranışlar sergilemekte ısrar edenlere gereken idari ve adli cezalar tereddütsüz şekilde uygulanacaktır.

Bu gece itibarıyla 30 büyükşehrimiz ile Zonguldak ilimizi istisnalar haricinde araç giriş çıkışına kapatıyoruz.Bu yasağı ilk etapta 15 gün süreyle uygulayacağız.Yarından itibaren pazar ve market gibi insanların toplu şekilde bulunduğu alanlarda maske takması zorunludur.

Son Güncelleme: 03.04.2020 20:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287