Dilovası'nda halk ekmek satışı başlıyor

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, geçtiğimiz aylarda "halk ekmek" büfelerinin Dilovası'nda beş noktada hayata geçirileceğinin müjdesini vermişti. Ancak yaşanan süreçte salgın nedeniyle bir süre ertelenen halk ekmek projesi bu ay başlıyor.

banner279
18 Haziran 2020 Perşembe 10:23
Dilovası'nda halk ekmek satışı başlıyor

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, geçtiğimiz aylarda "halk ekmek" büfelerinin Dilovası'nda beş noktada hayata geçirileceğinin müjdesini vermişti. Ancak yaşanan süreçte salgın nedeniyle bir süre ertelenen halk ekmek projesi bu ay başlıyor.

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Fırıncılar Oası’nın ortak çalışması ile Kocaeli genelinde bazı ilçelerde uygulanan Halk Ekmek satışı, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in girişimleri ile Dilovası’nda da başlatılıyor.

BU AY SATIŞA BAŞLANACAK

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in daha önce yaptığı girişimler sonrası 7 Nisan’da Dilovası’nda başlaması beklenen halk ekmek satışları ülkemizde yaşanan Koronavirüs sonrası durdurulmuştu. 1 Haziran’dan itibaren normal hayata geçilmesinin ardından Nisan ayında başlaması beklenen ancak ertelenen halk ekmek projesi içinde start verildi. Halk ekmek satışı Haziran ayı itibari ile satışa sunulacak.

BEŞ NOKTADA SATIŞ YAPILACAK

Dilovası’nda 5 ayrı noktada satışı yapılacak halk ekmek için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından büfeler önceki gün yerleştirildi. Dilovası’nda Orhangazi, Mimar Sinan Caddesi ve Çok Programlı Lisesi karşısı, Diliskelesi Namık Kemal Parkı, Necmettin Erbakan Parkına kurulacak olan halk ekmek büfeleri vatandaşa ucuz ekmek ve unlu mamulleri satışı yapılacak.

“HALK EKMEK İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 22 Şubat’ta müjdesini verdiğimiz ilçemizde halk ekmek projesinin hayata geçmesi yaşanan pandemi süreci sonrası bir süre ertelenmişti. Ancak normal hayatla birlikte Halk ekmek projesi de bu ay hizmete girecek. Sosyal belediyeciliğin gereği olan halk ekmek projesinin ilçemizde başlaması maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımız için çok önemliydi. İnşallah beş ayrı noktada açılacak olan halk ekmek satış büfeleri ile dar gelirli vatandaşlarımıza büyük avantaj sağlamış olacağız. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr. Tahir Büyükakın’ın talimatı ile ilçemize kurulan halk ekmek büfeleri yerlerine konuldu. Tahir Başkanımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Halk ekmek büfelerimiz halkımıza hayırlı olsun.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287