Türkiye'den ABD'ye Rest!

Dışişleri Bakanlığı , ABD Kongresi'ndeki F-35 kararına ilişkin olarak "Bu gibi adımlar halinde biz de karşılık vermeye mecbur kalırız" dedi.

banner279
25 Mayıs 2018 Cuma 13:53
Türkiye'den ABD'ye Rest!


Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, ABD'den bir heyetin Türkiye'de Menbiç konusunda bugün görüşmelerde bulunduğunu bildirdi. Aksoy, ABD ile Suriye, Münbiç konulu çalışma grubu toplantısının ikincisinin bugün Ankara’da yapıldığını söyledi.Aksoy, Türk firmalarının ABD tarafından özellikle İran'a yönelik uygulanan yaptırımlardan korumak için Türkiye'nin gerekli adımları atacağını belirtti.

KARŞILIK VERMEYE MECBUR KALIRIZ

ABD Kongresinin Türkiye'ye F-35 vermeme ihtimali hakkında da konuşan Hami Aksoy, "Müttefiklik ilişkilerimizi zedeler. Bu gibi adımlar halinde biz de karşılık vermeye mecbur kalırız" dedi. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287