İspanya 'da boğayı kızdırmanın bedelini ağır ödedi!

Boğayı kızdıran adam bunun bedelini ağır ödedi.İspanya’da 2 kişi çitlerden yapılan kafesin içine girerek, dışarıda kalan boğayı kızdırmaya çalıştı. Bir süre sonra harekete geçen boğa, çitleri boynuz darbesiyle kırarak kafese...

banner279
14 Ağustos 2016 Pazar 12:18

Boğayı kızdıran adam bunun bedelini ağır ödedi.
İspanya’da 2 kişi çitlerden yapılan kafesin içine girerek, dışarıda kalan boğayı kızdırmaya çalıştı. Bir süre sonra harekete geçen boğa, çitleri boynuz darbesiyle kırarak kafese girdi. Şahıslardan biri kafesten çıkmayı başarırken diğeri o kadar şanslı değildi. Kızgın boğanın sert darbelerine maruz kalan adamı kurtarmak için çevredekiler adeta seferber oldu. Korku dolu anların yaşandığı olayda insanların panik içinde bağrıştığı görülürken, dehşet anları amatör bir kameraya da anbean yansıdı.
(İHA)

Son Güncelleme: 14.08.2016 13:18
Anahtar Kelimeler:
IspanyaBoğaKızdırmaBedel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287