Meksika’da Depremde Ölenlerin Sayısı Hızla Artıyor

Meksika’da yaşanan deprem 7.1 büyüklüğünde meydana geldi yaşamlarını yitirenlerin sayısı ise hızla çoğalıyor şuana kadar 225 şahıs yaşamını yitirdi.

banner279
20 Eylül 2017 Çarşamba 18:49

Meksika’da yaşanan deprem 7.1 büyüklüğünde meydana geldi yaşamlarını yitirenlerin sayısı ise hızla çoğalıyor şuana kadar 225 şahıs yaşamını yitirdi.

Meksika Sivil Savunma Dairesi Başkanı Luis Felipe Puente, depremde yaşamlarını yitirenlerin sayısı 225’e çıktığını söyledi. 

Puente, 94 şahıs başkent Meksiko’da, 71 şahıs Morelos eyaletinde, 43 şahıs Puebla’da, 12 şahıs Meksika eyaletinde, 4 şahıs Guerrero ve 1 şahıs Oaxaca’da yaşamını yitirdi. 

Enkazın olduğu bölgelerde ekipler tarafından arama kurtarma çalışmaların devam ettiği, 4 milyon şahıs elektriksiz kaldı.

DEPREME CANLI YAYIN SIRASINDA YAKALANDILAR

Öte taraf dün yaşanan 7.1 büyüklüğünde depremin vurduğu özel bir televizyon kanalın görüntüleri ortaya çıktı. 

Televizyon kanalında canlı haber yayınında, birden deprem olmaya başlıyor ve kamera dahil stüdyodaki her şey sallanmaya başlıyor. Canlı yayındaki spiker, ilk başlarda ekranı terk etmeyip yayına devam etse de depremin şiddetin çoğalmasıyla beraber korkuyla stüdyoyu terk etti. 

Canlı yayında başlayan depremin ne kadar şiddetli olduğu stüdyodaki ekipmanların ve kameraların sallanmasıyla da anlaşılıyor.

(İHA)

Son Güncelleme: 20.09.2017 20:17
Anahtar Kelimeler:
DepremZelzele
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287