Putin, G20 Zirvesi için Çin’de

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, G20 Zirvesi’ne katılmak üzere Çin’in Hangzhou kentine geldi. Çin’in başkenti Hangzhou, bu yıl 11’incisi düzenlenen G20 Zirvesi’ne ev sahipliği yapıyor. Türkiye’yi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın...

banner279
03 Eylül 2016 Cumartesi 18:01
Putin, G20 Zirvesi için Çin’de

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, G20 Zirvesi’ne katılmak üzere Çin’in Hangzhou kentine geldi.
Çin’in başkenti Hangzhou, bu yıl 11’incisi düzenlenen G20 Zirvesi’ne ev sahipliği yapıyor. Türkiye’yi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın temsil edeceği zirveye ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, BM Genel Sekreteri Ban Ki-Moon ve İtalya Başbakanı Matteo Renzi’nin yanı sıra çok sayıda devlet ve hükümet başkanı katılacak.
Liderler, Suriye ve terör konularının gündemin ilk maddeleri arasında yer alacak zirveye için Hangzou kentine gelmeye başladı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de, yarın başlayacak zirve öncesinde bugün Hangzhou kentine geldi. Çinli yetkililer tarafından karşılanan Putin, daha sonra havalimanından ayrıldı.
Putin’in Erdoğan ile bir araya gelmesi bekleniyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 03.09.2016 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287