Trump’ın telefonları dinlendi mi ?

ABD Senato İstihbarat Kurulu, Trump Tower’ın, seçim döneminde dinlenildiğine dair herhangi bir belirtinin olmadığını bildirdi. HABER 24

banner279
16 Mart 2017 Perşembe 22:05
Trump’ın telefonları dinlendi mi ?

ABD Senato İstihbarat Kurulu, Trump Tower’ın, seçim döneminde dinlenildiğine dair herhangi bir belirtinin olmadığını bildirdi.

Geçtiğimiz haftalarda, ABD Başkanı Donald Trump, eski ABD Başkanı Barack Obama’yı başkanlık yarışında Trump Tower’ın telefon konuşmalarını dinletmekle suçladı. Bunun üzerine, ABD Senato İstihbarat Kurulundan açıklama geldi. ABD Senato İstihbarat Kurulu, Trump Tower’ın ABD hükümeti tarafından seçim öncesinde ya da sonrasında gözetim altında tutulduğuna dair "herhangi bir belirti" bulunmadığını söyledi. Senato İstihbarat Komitesi Başkanı Cumhuriyetçi Senatör Richard Burr yaptığı açıklamada, Donald Trump’ın telefonlarının dinlenildiği iddiasını reddetti.

Son Güncelleme: 16.03.2017 22:41
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeDeplasman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287