Gebze'de ETÜT HTC Etüt Eğitim merkezi

Gebze'de kurulan HTC Etüt Eğitim merkezi "Eğitime yeni bakış." diyerek kapılarını hizmete açtı.

banner279
29 Haziran 2020 Pazartesi 11:35
Gebze'de ETÜT HTC Etüt Eğitim merkezi

Gebze'de kurulan HTC Etüt Eğitim merkezi "Eğitime yeni bakış." diyerek kapılarını hizmete açtı. Hacı Halil Mahallesi 1209/1 sokakta hizmet vermeye başlayan kurum önümüzdeki eğitim öğretim yılı için kayıt almaya başladı.

HTC Etüt Eğitim merkezi kurum müdürü Duygu GÜLER "Biz yeni açılan ama köklü bir kurumuz. Egitim kadromuz en az on beş yıllık tecrübeli öğretmenlerden oluşuyor. Hepsi kendi alanında uzman olan öğretmenlerle adımızdan söz ettirmeye geliyoruz. LGS’ ye hazırlık ve okul derslerine destek için erken kayıtlarımız başladı. Kurumumuzda 15 kişilik sınıflarda, tüm hijyen koşulları sağlanarak eğitim veren, çocuklarımızın ders dışında da vakit geçirebileceği sosyal alanlarıyla fark yaratan bir eğitim yuvasıyız. HTC ile çocuklarımızın eğitimi ve sağlığı emin ellerde. "diyerek eğitimdeki iddiasını ortaya koydu.

Son Güncelleme: 29.06.2020 11:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287