Uğur Gencer eTwinning projesi kapsamında öğrencilerle buluşuyor

Kuruculuğunu Kocaeli Gebze Eşrefbey İlkokulu Öğretmeni Aydın İzgi ve İstanbul’dan Arzu Ünal’ın yaptığı, Türkiye’nin farklı illerinden 7 öğretmenin sınıflarında yürüttüğü Avrupa Öğrenme Topluluğu etwinning projesi başarıyla yoluna devam ediyor.

banner279
17 Mayıs 2021 Pazartesi 11:29
Uğur Gencer eTwinning projesi kapsamında öğrencilerle buluşuyor

Yeni Nesil Yazarlar Projesi birbirinden zengin içerikler ve etkinliklerine bir yenisini ekliyor. Yeni Nesil Yazarlar Projesi Aydın İzgi’nin organize ettiği bir etkinlikle öğrenciler Duru Medya Grubu Haber24,Haber41,Nefes Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni, Radyo Program yapımcısı Uğur Gencer ile buluşuyor.

22.05.20201 Cumartesi günü saat 14.00’te zoom üzerinden yapılacak söyleşide öğrenciler Uğur Gencer’in bilgi, beceri, deneyim ve mesleğin incelikleri hakkında bilgi sahibi olacaklar. Eşrefbey İlkokulu öğretmeni ve proje kurucusu Aydın İzgi Gazeteci, Radyocu ve Program yapımcısı Uğur Gencer’i yıllardır takip ettiğini ve başarılı ismin öğrencileriyle buluşmasından dolayı çok memnun olduğunu ifade etti. Ayrıca bu proje ile öğrencilerimiz yazmaya karşı olumlu tutum geliştirdiler. Daha çok okumaya başladılar. Ve bunun sonucunda sağlıklı bir gelişimle yollarına devam ediyorlar. Yeni Nesil Yazarlarımız alanlarının başarılı isimleriyle buluşarak zengin bir vizyona da sahip olmanın keyfini yaşayacaklar. Dedi.

Son Güncelleme: 17.05.2021 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aydın İzgi 2021-05-17 12:04:50

Heyecanla bekliyoruz.

banner287