Benzin ve Motorine İndirim Geliyor

Petrol fiyatları ve dolar kurundaki düşüş depolara indirim olarak yansıyacak. Pazartesiyi salıya bağlayan gece, benzin ve motorinde 15-20 kuruş aralığında indirim bekleniyor.

banner279
21 Aralık 2018 Cuma 12:18
Benzin ve Motorine İndirim Geliyor


Petrol fiyatları ve dolar kurundaki düşüş depolara indirim olarak yansıyacak. Pazartesiyi salıya bağlayan gece, benzin ve motorinde 15-20 kuruş aralığında indirim bekleniyor.Petrol, dolar kuru ve uluslar arası piyasalarda benzin ve motorin fiyatları düştü. Bu gelişme, depolara indirim olarak yansıyacak. Pazartesi'yi salıya bağlayan gece, benzin ve motorinde 15-20 kuruş aralığında indirim bekleniyor.Brent petrol, 54-55 dolar düzeyinde işlem görüyor. Brent, Eylül ayında 80 dolara kadar çıkmış, 100 doları görebileceği yönünde tahminler dile getirilmişti.Akaryakıt fiyatlarını etkileyen petrol, dolar kuru ve ürün fiyatlarında uluslararası piyasalarda görülen düşüş, benzin ve motorine indirim olarak yansıyacak. Pazartesi'yi Salı'ya bağlayan gece, benzin ve motorine 15-20 kuruş arasında indirim yapılması bekleniyor.

Son Güncelleme: 21.12.2018 12:34
Anahtar Kelimeler:
BenzinMotorinIndirim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287