Eskişehir’de Sahte emniyet müdüründen 50 bin liralık vurgun

Eskişehir’de telefonda kendini emniyet müdürü olarak tanıtarak bir vatandaşın 50 bin lirasını dolandıran şahıs kayıplara karıştı.

banner279
16 Eylül 2017 Cumartesi 16:12
Eskişehir’de Sahte emniyet müdüründen 50 bin liralık vurgun

Eskişehir’de telefonda kendini emniyet müdürü olarak tanıtarak bir vatandaşın 50 bin lirasını dolandıran şahıs kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, İstiklal Mahallesi Selim Sokak’ta ikamet eden A.Ç.’yi (50) öğle saatlerinde kendini telefonda emniyet müdürü olarak tanıtan bir şahıs aradı. Dolandırıcı, A.Ç.’ye telefonda, "Eşinizin ve sizin adına kredi kartı çıkarılmış, bu işi x bankasından 2 kişi yaptı, 45 kişi bu olaydan mağdur" dedi. Ardından evde bulunan altınları sivil polislerin gelip inceleyeceğini söyleyen dolandırıcı, parmak izi araştırılması yapılacağını söyledi. Kendisini arayan kişiye inanan şahıs, kapıya gelen 30-35 yaşlarındaki kişiye evde bulunan 2 adet altın set, 3 adet ince zincir altın bileklik, 3 adet altın bileklik, 5 adet orta altın bilezik, 1 adet inci kolye, 15 adet cumhuriyet altını, 2 adet yarım altını verdi. Altınları alan şahıs, hemen evden ayrılacak uzaklaştı. Altınları verdikten bir süre sonra dolandırıldığını anlayan A.Ç., polisi arayarak şikayetçi oldu. Kendisini emniyet müdürü olarak tanıtan kişiye inandığını belirten A.Ç., zararının 50 bin TL olduğunu söyledi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(İHA)

Son Güncelleme: 16.09.2017 16:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287