Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir İlçe Belediye Başkan Adaylarını tanıttı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Anıl Gür Spor Salonu'nda “AK Parti Eskişehir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı”nda konuştu. Başkan Erdoğan, ilçe adaylarını tek tek ilan etti.

banner279
28 Ocak 2024 Pazar 15:48
Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir İlçe Belediye Başkan Adaylarını tanıttı!

Dün 2023 hedefleri demiştik, bugün Türkiye Yüzyılı diyoruz. Bizden sonraki nesil ise milletimizi çok daha ileriye taşıyacaktır. Bu milletin ayağına prangalar vurulmadığında neler yapabileceğini geçtiğimiz 21 yılda dost düşman herkese gösterdik. Önümüzdeki asrı Türk asrı yapmanın kararlılığı ve gayretiyle bu vizyona sarılıyoruz. Eskişehir'i de bu yolculuğun lokomotif illerinden birisi olarak kabul ediyor ve buna hazırlamak istiyoruz.

Başkan Erdoğan daha önce Cumhur İttifakı'nın Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Nebi Hatipoğlu açıklamıştı.

Alpu: Alpaslan kokulu (MHP)

Beylikova: Vahit Kara

Çifteler: Kadir Bıyık

Günyüzü: Hidayet Özmen: (BBP)

Han: Bekir Belceli

İnönü: Serhat Hamamcı

Mahmudiye: Murat Uçarer

Mihalgazi: Zeynep Güneş

Mihalıççık: Halil Sami Barış: (MHP)

Odunpazarı: Özkan Alp

Seyitgazi: Erhan Erdem (MHP)

Sivrihisar: Hüseyin İlhan

Tepebaşı: Hamit Yüzügüllü
 

Son Güncelleme: 28.01.2024 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287