Gaziantep’te İHA’lı terör operasyonu

Gaziantep’te terör örgütü üyelerine yönelik insansız hava aracı (İHA) destekli yapılan operasyonda 13 şahıs gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şahıslardan 10’u tutuklanarak cezaevine gönderilirken 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

banner279
24 Ağustos 2017 Perşembe 16:12
Gaziantep’te İHA’lı terör operasyonu

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya üzerinden PKK/KCK terör örgütü propagandası yaparak Cumhurbaşkanı ile devlet büyüklerine hakaret eden ve PYD/YPG ve DEAŞ terör örgütleri adına Gaziantep’te eylemler gerçekleştirecekleri belirlenen şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyona Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve bomba imha uzmanları da katıldı. İnsansız hava aracı (İHA) destekli düzenlenen operasyonda 2’si Suriye uyruklu 13 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilenlerden 10’u tutuklanarak cezaevine gönderilirken 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ayrıca Gaziantep Ceza İnfaz Kurumunda yatan Y.C. isimli DEAŞ terör örgütü mensubu ile şifreli haberleşme yaptığı tespit edilerek yakalanan bir şahıs da sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(İHA)

Son Güncelleme: 24.08.2017 18:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287