Gebze şehit'ini göz yaşları ile uğurladı

Fırat Kalkanı Harekatı’nda şehit düşen Er Oğuzhan Demir için Gebze Çobanmustafapaşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

banner279
20 Kasım 2016 Pazar 17:35

Suriye’de devam eden Fırat Kalkanı Harekatı’nda şehit düşen Er Oguzhan Demir, memleketi Kocaeli’nin Gebze ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı

Fırat Kalkanı Harekatı’nda şehit düşen Er Oğuzhan Demir için Gebze Çobanmustafapaşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Garnizon Komutanı Metin Gürak , ilçe belediye başkanları ve binlerce vatandaş katıldı. Cenaze töreninde şehidin babaannesi ve kız kardeşi tabuta dokunarak feryat ederken, anne ve babası da zorlukla ayakta durabildi. Şehidin naaşı, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gebze Şehitliği’ne defnedildi.

iha

Son Güncelleme: 20.11.2016 17:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287