Gebzeliler, milli irade ve demokrasi nöbetinde

FETÖ/PYD Terör örgütünün gerçekleştirdiği darbe girişiminin ardından sokaklara dökülen Gebzeliler, milli irade ve demokrasi nöbetinde destek vermeye devam ediyor.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı üzerine meydanlara çıkan...

banner279
27 Temmuz 2016 Çarşamba 15:55
Gebzeliler, milli irade ve demokrasi nöbetinde

FETÖ/PYD Terör örgütünün gerçekleştirdiği darbe girişiminin ardından sokaklara dökülen Gebzeliler, milli irade ve demokrasi nöbetinde destek vermeye devam ediyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı üzerine meydanlara çıkan Gebzeliler, milli irade ve demokrasi nöbetinde destek vermeye devam ediyor. Kent merkezinde yapılan demokrasi nöbetine Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, belediye başkan yardımcıları Engin Güzel, Nilay Ayran, Sadık Albayrak ve STK’lar katıldı.
Milli irade ve demokrasi nöbetinde vatandaşlara seslenen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebzeli hemşerilerimizden Allah razı olsun. Bu zor dönemlerde vatanı, bayrağı, demokrasiyi ve Sayın Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmadılar. Darbeye ve darbecilere hayır diyen Gebzeliler, Cumhurbaşkanımızın meydanlara davetinden bugüne kent meydanımızı bir an bile boş bırakmadı. Bizler de onlarla birlikte bu nöbeti tutmaktan gurur duyuyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 01.08.2016 18:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287