GEBZELİLER NÖBETİ VE MEYDANI BIRAKMIYOR

Gebzelilerin Milli İrade Nöbeti sürüyor 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana milli irade nöbetini bir an bile bırakmayan Gebzeliler, Milli nöbetin 26. gününde de 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı'nı doldurdu. Gebzelilerin Demokrasi Nöbetine destek veren Anka Teknoloji Üniversitesi Rektörü ünlü Tarihçi Prof. Dr. Mehmet Çelik "Sizin milli bilinciniz, demokrasi bilinciniz bu darbeyi engelledi, hepinizden Allah razı olsun" dedi.

banner279
11 Ağustos 2016 Perşembe 20:22
GEBZELİLER NÖBETİ VE MEYDANI BIRAKMIYOR

15 Temmuz darbe girişiminden bu yana Milli İrade nöbetini bir an bile bırakmayan Gebzeliler Milli İrade nöbetinin 26. gününde de 15 Temmuz Milli İrade Meydanını doldurdu. Gebzelilerin demokrasi nöbetine destek veren Anka Teknoloji Üniversitesi Rektörü ünlü tarihçi Prof. Dr. Mehmet Çelik "Sizin milli bilinciniz, demokrasi bilinciniz bu darbeyi engelledi, hepinizden Allah razı olsun" dedi. Gebzelilerin 15 Temmuz  Milli İrade Kent Meydanı'ndaki demokrasi nöbetinde Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Anka Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Çelik, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, Sadık Albayrak, belediye meclis üyeleri, STK'lar ve dernekler de destek için meydandaydı.

HALKI CUMHURBAŞKANI MEYDANLARA DÖKTÜ

Anka Teknoloji Üniversitesi Rektörü Tarihçi Mehmet Çelik yaptığı konuşmasında FETÖ terör örgütüne lanet etti. 15 Temmuz gecesi yaşananları anlatan Çelik, "Eğer o gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öldürülseydi, ele geçirilseydi veya yurt dışına kaçsaydı ne olurdu? Bu milletin bir özelliği var. Bu millet liderine güvendiği zaman canını da malını da onuru, şerefi ve haysiyeti için feda etmek için çekinmez. Ne zaman ki Tayyip Erdoğan'ı televizyon ekranlarından gördüler ve bir oh çektiler. O meydanlara çıkın dediği anda bir an bile tereddüt etmeden meydanlara akın ettiler.

BU İHANETİN ÖLÇÜSÜ BAŞKA

Bu ihanet çetesinin bu millete yaptığını kimse yapmadı. Benimle aynı camide Allah'a secde eden, Ramazan'da benimle birlikte iftar eden bu alçaklarla, artık mabedimi de ayırdım, mezarlığımı da ayırdım, bunlar ile aynı Cennet'e de gitmeyeceğim. Bu ihanetin ölçüsü başkadır. Allah bizleri bu dünyaya bir amaç için gönderdi ve nasıl yaşayacağını anlattığı kitabı da gönderdi. Aklını kullan dedi. Aklı olmayanı deli olanı her şeyden muaf bıraktı ona hesap yok. Şimdi düşünün bir dini cemaat diyor gel ama aklını kapıda bırak sadece itaat et. Bu sapıklıktır, Allah'ın koyduğu sistemi yok etmektir.

ALLAH BU MİLLETE ZEVAL VERMESİN

Bunların bütün planlarını alt üst eden başlarına yıkan siz değerli demokrasi kahramanları hepinizden Allah razı olsun. İradenize sahip çıktınız ve onlar kaybetti. Türkiye üzerinde daha çok planlar yapılacak ama bu halk olduğu sürece hiç biri başarıya ulaşamayacak. Allah bu millete zeval vermesin, Allah Yar ve yardımcınız olsun" dedi. Gebzeliler demokrasi nöbetine sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.



Son Güncelleme: 12.09.2016 22:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287