Gebze’de denetimler sürüyor

Gebze Belediyesi ilçe genelindeki denetimlerine devam ediyor.Gebze Belediyesi Temizlik İşlerine bağlı ekipler tarafından Kocabeton Sanayi Sitesinde yer alan bazı işletmelerin kendi bünyelerinde oluşan tehlikeli ve tehlikesiz atıkları gelişi güzel...

banner279
08 Eylül 2016 Perşembe 12:09
Gebze’de denetimler sürüyor
Gebze Belediyesi ilçe genelindeki denetimlerine devam ediyor.
Gebze Belediyesi Temizlik İşlerine bağlı ekipler tarafından Kocabeton Sanayi Sitesinde yer alan bazı işletmelerin kendi bünyelerinde oluşan tehlikeli ve tehlikesiz atıkları gelişi güzel boş alanlara bıraktıkları tespit edildi. Kocabeton Sanayi sitesine giderek atıkların kaldırılmasını sağlayan ekipler, olayın tekrarlanmaması ve atıkların usulüne uygun şekilde bertaraf edilmesi konusunda işletmeleri uyardı. İşletme sahiplerine söz konusu olayın tekrarlanması halinde işletmelere idari para cezası uygulanacağı da tebliğ edildi.

Son Güncelleme: 11.09.2016 23:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287