Kocaeli'de İSU ana su hattı patladı sokakları su bastı!

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Güzeller mahallesi 938 sokak ve 945 sokak bölgesinde isu'ya ait ana su şebeke hattında büyük bir patlama oldu.Sokakta bulunan zemin seviyesindeki evleri ve iş yerlerini su bastı.

banner279
02 Temmuz 2020 Perşembe 02:56
Kocaeli'de İSU ana su hattı patladı sokakları su bastı!

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Güzeller mahallesi 938 sokak ve 945 sokak bölgesinde isu'ya ait ana su şebeke hattında büyük bir patlama oldu.

Edinilen bilgilere göre Güzeller mahallesi 938 sokak ve civarındaki 941 sokak,945 sokakta meydana gelen su baskını sebebiyle birçok ev ve iş yerini su bastı.Bölgeye sevk edilen Polis ve itfaiye ekipleri su baskını sırasında evlerinde mahsur kalan vatandaşları kurtardı.Ayrıca gençlik caddesinde yolda meydana gelen yarılmadan dolayı yol araç trafiğine kapatıldı.Polisler, su altında kalan 4 sokağı ve bir caddeyi önlem amaçlı araç trafiğine kapattı. Sokağa gelen İSU ekipleri, vanayı kapatarak suyu kesti.Yol seviyesinin altında kalan çok sayıda ev ve iş yerinin bodrum ve zemin katını su bastı, eşyalar zarar gördü. Patlama nedeniyle yolda gölü andıran görüntüler ortaya çıktı. Akansuyun şiddetinden dolayı bir evin bahçe duvarında çatlaklar oluştu.Vatandaşlar, evlerinde ve bahçelerinde biriken suyu kovalarla tahliye ettiler.İSU ve itfaiye ekiplerinin suyu tahliye ve boru onarım çalışması sürüyor.Mahalle sakinleri, bölgede şebeke suyu borusunun daha önce de patladığını belirterek, yetkililerden soruna köklü bir çözüm bulunmasını istedi.

Son Güncelleme: 02.07.2020 10:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287