Suriye'den acı haber: 1 şehit

Fırat Kalkanı Harekatının 88’inci gününde Suriye’de görevli olan Türk askerlerine yönelik DEAŞ’lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan 1 asker şehit oldu.Terör örgütü DEAŞ tarafından Türk askerlerine yönelik...

banner279
19 Kasım 2016 Cumartesi 21:37
Suriye'den  acı haber: 1 şehit

Fırat Kalkanı Harekatının 88’inci gününde Suriye’de görevli olan Türk askerlerine yönelik DEAŞ’lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan 1 asker şehit oldu.

Terör örgütü DEAŞ tarafından Türk askerlerine yönelik düzenlenen bombalı saldırıda yaralanan askerlernden 3’ü ambulanslarla Kilis’in Elbeyli ilçesine getirilmiş ve daha sonra helikopterlerle Gaziantep’e sevk edilerek Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alınmışlardı. Askerlerden biri kaldırıldığı hastanede şehit düşerken yaralı olan 2 askerin tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Şehit askerin cenazesi otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu Morguna getirildi. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından şehit asker, Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığında yarın düzenlenecek törenle memleketine uğurlanacak.



 

Son Güncelleme: 19.11.2016 22:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287