09.12.2016 Yurtta hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurtta hava durumu bugün şöyle. Yurdun kuzey kesimlerinin parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz’in kıyı kesimleri ile Ordu, Gümüşhane ve Ardahan çevrelerinin yağışlı,...

banner279
09 Aralık 2016 Cuma 09:11
09.12.2016 Yurtta hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurtta hava durumu bugün şöyle.
Yurdun kuzey kesimlerinin parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz’in kıyı kesimleri ile Ordu, Gümüşhane ve Ardahan çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Karadeniz’in kıyıları ve Ordu çevrelerinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının yurt genelinde 2 ile 6 derece arasında artması bekleniyor.
Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Parçalı ve az bulutlu 6
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 11
İzmir: Az bulutlu ve açık 12
Adana: Az bulutlu ve açık 16
Antalya: Az bulutlu ve açık 18
Samsun: Parçalı zamanla çok bulutlu 11
Trabzon: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kıyı kesimleri yağmur ve sağanak, iç kesimleri kar yağışlı 9
Erzurum: Parçalı bulutlu -4
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 8
 

Son Güncelleme: 09.12.2016 11:04
Anahtar Kelimeler:
Hava DurumuYurtta Hava
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287