15 Temmuz şehitleri için Filistin’de kurban kesildi

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ile Filistin Şehit Dostları Derneği işbirliğinde, ’15 Temmuz’ şehitleri ve Filistinli şehitlerin anısına kurban kesildi. TİKA ve Filistin Şehit Dostları Derneği işbirliğinde...

banner279
20 Eylül 2016 Salı 14:31
15 Temmuz şehitleri için Filistin’de kurban kesildi
Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ile Filistin Şehit Dostları Derneği işbirliğinde, ’15 Temmuz’ şehitleri ve Filistinli şehitlerin anısına kurban kesildi.
TİKA ve Filistin Şehit Dostları Derneği işbirliğinde 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen kurban kesimi ve dağıtımı programına Filistinli 350 şehit ailesi katıldı.
Türkiye Cumhuriyeti Kudüs Başkonsolosluğu, TİKA Filistin PKO mensupları ve Filistinli yerel yöneticilerin katıldığı dağıtım programı esnasında Filistinli 350 şehit ailesine kurban etlerinin dağıtımı yapıldı.
(İHA)

Son Güncelleme: 20.09.2016 15:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287