Ankara şehitlerini uğurladı

Elazığ’daki bombalı araçla yapılan terör saldırısında şehit olan Polis Memuru Serhat Öztürk ve Bitlis’teki mayınlı saldırıda şehit olan Üsteğmen Ömer Bozkurt, Ankara’da son yolculuklarına uğurlandı.Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü’ne...

banner279
19 Ağustos 2016 Cuma 18:52
Ankara şehitlerini uğurladı

Elazığ’daki bombalı araçla yapılan terör saldırısında şehit olan Polis Memuru Serhat Öztürk ve Bitlis’teki mayınlı saldırıda şehit olan Üsteğmen Ömer Bozkurt, Ankara’da son yolculuklarına uğurlandı.
Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü’ne bombalı araçla düzenlenen terör saldırısında şehit olan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Serhat Öztürk (30) ve Bitlis’in Hizan ilçesine bağlı Gayda köyü kırsalında görevden dönerken mayınlı saldırıda sonucu şehit olan Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığında görevli Jandarma Üsteğmen Ömer Bozkurt (31) için Ankara Kocatepe Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, eski Meclis Başkanı Cemil Çiçek ile şehit polis ve şehit üsteğmenin ailesi ile yakınları katıldı.
Şehit Üsteğmen Bozkurt’un eşi Handan Bozkurt, cenaze törenine eşinin üniformasıyla katıldı. Handan Bozkurt ve 2 çocuğu şehit üsteğmeni asker selamıyla uğurladı. Polis memuru Öztürk’ün 4 yaşındaki engelli kızı Ümran ise olanlardan habersiz cami avlusunda oyun oynadı. Rahatsızlığından dolayı cenaze törenine sedyeyle katılan şehit polisin kardeşi Kerem Öztürk, abisinin resmine sarılarak gözyaşlarına boğuldu.
Şehit Üsteğmen Ömer Bozkurt defnedilmek üzere Cebeci Askeri Şehitliği’ne, şehit polis memuru ise Karşıyaka Mezarlığı’na götürüldü.
(İHA)

Son Güncelleme: 19.08.2016 20:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287