Baygınken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adını sayıklayınca...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde lösemi tedavisi gören 15 yaşındaki Adem Kuş’a hediye göndererek moral verdi. Yaklaşık 2 aydır kan kanseri tedavisi gören Adem Kuş, narkozun etkisi ile baygınken Cumhurbaşkanı...

banner279
19 Ekim 2016 Çarşamba 13:06
Baygınken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adını sayıklayınca...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde lösemi tedavisi gören 15 yaşındaki Adem Kuş’a hediye göndererek moral verdi.
Yaklaşık 2 aydır kan kanseri tedavisi gören Adem Kuş, narkozun etkisi ile baygınken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini sayıkladı. Hadise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kulağına gidince Erdoğan da Kuş’u telefon ile arayarak "geçmiş olsun" dileklerini iletti. Erdoğan’ın aramasının kendisinde moral olduğunu dile getiren Kuş’a, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bir de hediye gönderildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 19.10.2016 13:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287