Göreve 15 gün önce başlayan Özel Harekat Polisi şehit oldu

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, teröristlerin yola döşediği bombanın patlatılması sonucu şehit düşen Özel Harekat Polisi Ömer Sönmez’in 15 gün önce göreve başladığı öğrenildi. Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, yol...

banner279
22 Ağustos 2016 Pazartesi 08:11
Göreve 15 gün önce başlayan Özel Harekat Polisi şehit oldu

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, teröristlerin yola döşediği bombanın patlatılması sonucu şehit düşen Özel Harekat Polisi Ömer Sönmez’in 15 gün önce göreve başladığı öğrenildi.
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, yol kontrolünden dönen zırhlı polis aracının geçişi sırasında PKK’lı teröristler tarafından yola önceden döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 1 polis şehit olmuş 3 polis ise yaralanmıştı.
Patlama sonucu Şehit olan Özel Harekat Polis Ömer Sönmez’in (26), Elazığ’daki İzzetpaşa Mahallesi Şehit İlhanlar Caddesinde ikamet eden ailesine acı haber sağlık ekipleri eşliğinde emniyet personeli tarafından verildi. Şehidin evine ve bulunduğu sokağa Türk bayrağı asılırken acı haberi alan aile ise Şanlıurfa’ya gitmek üzere yola çıktı.
Ahmet ve Yasemin Sönmez çiftinin 5 çocuğundan biri olan şehit Özel Harekat Polisi Ömer Sönmez’in, Erzincan polis okulundan mezun olduğu ve 15 gün önce göreve başladığı öğrenildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 22.08.2016 11:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280