HSYK’da "ByLock" operasyonu

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu, "ByLock" programı kullandığı tespit edilen 184 hakim ve savcıyı daha açığa aldı. HSYK 2. Dairesi, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı FETÖ soruşturması kapsamında "ByLock" programı...

banner279
13 Ekim 2016 Perşembe 20:15
HSYK’da "ByLock" operasyonu

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu, "ByLock" programı kullandığı tespit edilen 184 hakim ve savcıyı daha açığa aldı.
HSYK 2. Dairesi, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı FETÖ soruşturması kapsamında "ByLock" programı kullandığı tespit edilen 184 hakim ve savcıyı daha açığa aldı. HSYK 2. Dairesi, FETÖ soruşturması kapsamında, Hakim ve savcıların telefonlarında şifreli mesajlaşma uygulaması "ByLock" programı kullandığı tespit edilen 184 hakim ve savcı ile ilgili başlatılan soruşturma için HSYK müfettişleri görevlendirildi.
Hakim ve savcıların, haklarındaki müfettiş raporu tamamlandıktan sonra meslekten ihraç edilip edilmeyeceklerine karar verilecek.
(İHA)

Son Güncelleme: 14.10.2016 09:56
Anahtar Kelimeler:
HsykBylock
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287