İzmir ve Ege'de 6.3 büyüklüğünde deprem | İstanbul'da deprem kaç şiddettinde | Son depremler

Son dakika: Marmara ve Ege denizinde hissedilen büyük deprem halkı sokağa döktü. Ege'de 6.3 büyüklüğündeki deprem İstanbul'dan da hissedildi. Depremin büyüklüğünün 6,3 olduğu, yerin 10 km derinliğinde gerçekleştiği belirtildi. Son dakika depremleri ve kandilli rasathanesi son depremler tüm detaylar burada.

banner279
12 Haziran 2017 Pazartesi 15:57
İzmir ve Ege'de 6.3 büyüklüğünde deprem | İstanbul'da deprem kaç şiddettinde | Son depremler

İstanbul ve İzmir'de hissedilen ve merkez üssünün Ege denizi olduğu tahmin edilen, bir deprem meydana geldi. Deprem İzmir, Çanakkale ve İstanbul'da hissedildi.
Kandilli'den yapılan açıklamaya göre,  Ege açıklarında meydana gelen deprem, İstanbul, İzmir, Çanakkale ve diğer çevre illerde hissedildi. Çeşme ile Midilli arasında 6.9 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin merkez üssünün Karaburun olduğu belirlendi.

AFAD ise depremin büyüklüğünü 6,2 olarak açıkladı.

Vatandaşların büyük panik yaşadığı depremin henüz mal ve can kaybına neden olup olmadığı bilinmiyor.

UZMANLARDAN İLK DEĞERLENDİRME
Deprem uzmanı Yrd. Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu, depremle ilgili olarak şu değerlendirmelerde bulundu: Düşey bir hareketi ifade ediyor. Ege'nin klasik depremlerindendir bu düşey hareket.

Son Güncelleme: 12.06.2017 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287