Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Ramazan Bayramını Kahramanmaraş'ta geçiriyor

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Ramazan Bayramını afetin merkezi Kahramanmaraş'ta geçiriyor.

banner279
21 Nisan 2023 Cuma 15:59
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Ramazan Bayramını Kahramanmaraş'ta geçiriyor

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremin ilk saatlerinden itibaren Kahramanmaraş'a görevlendirilen ve koordinatör Vali olarak 54 gün aralıksız bölgede görev yapan Vali Seddar Yavuz, Ramazan Bayramı vesilesiyle yaraları sarmak için tekrar bölgeye görevlendirildi.

VALİ YAVUZ BİR DİZİ ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ

Vali Seddar Yavuz ilk ziyaretlerini Kahramanmaraş’ta Valiliğimizce yapılan ilin canlanmasına, esnafımızın, vatandaşımızın yüzünün bir nebze olsun gülmesine vesile olan Kocaeli Çarşısına gerçekleştirdi. Kocaeli Çarşısında sevgi ve özlemle karşılanan Vali Yavuz,  esnaflarımızın hal ve hatırlarını sorarak Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

Bir sonraki ziyaretlerini Kocaeli Ticaret Odası tarafından yapılan Tavşantepe Çadır Barınma Alanına gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz, depremzede vatandaşlarımızla bir araya gelerek çadırlarına konuk, hüzünlerine ortak oldu. Bir süre depremzede vatandaşlarla sohbet ederek hayır dualarını alan Vali Seddar Yavuz,  Devletimizin her daim yanlarında olduğunu belirterek Ramazan Bayramlarını tebrik etti ve çeşitli hediyeler verdi.Ziyaretlerinde kuaför ve berber esnafları da unutmayan Vali Yavuz, Kocaeli’den temin edilen kuaför setlerini berber ve kuaförlerimize teslim ederek Bayramlarını tebrik etti ve hayırlı, bereketli kazançlar temennisinde bulundu. 

Vali Yavuz, Bayram Namazı Sonrası Vatandaşlarla Bayramlaştı

Ramazan Bayramı namazını Kahramanmaraş Zekeriya Tanrıverdi Camii’nde eda eden Vali Seddar Yavuz, vatandaşlarla tek tek bayramlaştı.Bayram namazına gelen çocuklarla da yakından ilgilenerek sohbet eden, onların bayramlarını kutlayan, bayram coşkularına, sevinçlerine ortak olan Vali Yavuz, hediyeler vererek onları sevindirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287