Recep Tayyip Erdoğan'ın Açıklamaları !

Recep Tayyip Erdoğan'dan CHP'ye NATO Tepkisi !

banner279
21 Kasım 2017 Salı 14:20
Recep Tayyip Erdoğan'ın Açıklamaları !

 AK Parti Grup Toplantısında konuya değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "İlk defa bir milli bir tavır gösterecekleri ümidine kapıldım" dedi.Ardından'da şu şekilde devam etti; "Ana muhalefet partisi kendi raporunda bölücü örgütün eylemlerini halkın PKK ile iktidar arasında sıkışması olarak tarif ediyorsa bu bir itiraftır. 15 Temmuz ihanetine kontrollü darbe deniyorsa bu sözü onlara kimlerin söylettiğine bakmak gerekiyor. 

Bunların NATO'da yaşanan skandal üzerine ilk defa milli bir tavır gösterecekleri ümidine kapılmıştım. Maalesef 3 gün sonra tıpkı 15 Temmuz gibi tezgah olarak nitelemeye başladılar. Aynı şekilde PKK alalalade bir terör örgütü olmaktan çıkıp bir pislik yuvasına dönüşmüştür. Bize can acıtıcı darbeler zahir'de bizden görünen alçaklardan geliyor." şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 21.11.2017 19:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287