Şehit özel harekat polisini binler uğurladı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde PKK’lı teröristlerin bombalı tuzağında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 12 sonra şehit olan Özel Harekat Polisi Gökhan Özdemir, binlerce kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.Şanlıurfa’nın...

banner279
02 Eylül 2016 Cuma 14:23
Şehit özel harekat polisini binler uğurladı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde PKK’lı teröristlerin bombalı tuzağında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 12 sonra şehit olan Özel Harekat Polisi Gökhan Özdemir, binlerce kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Şanlıurfa’nın Vranşehir ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından önceden yola döşenen patlayıcı, zırhlı polis aracının geçişi esnasında infilak ettirilmiş, saldırıda Özel Harekat Polisi Gökhan Özdemir ve 2 polis arkadaşı yaralanmıştı. Ağır yaralanan polis memuru Gökhan Özdemir, 12 gündür tedavi gördüğü Adana’daki hastanede yaşam savaşını kaybederek şehit olmuştu.
Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde yaşayan ailesine teslim edilen şehit Özdemir için Hurşit Camiinde cenaze töreni düzenlendi. Şehit polis Gökhan Özdemir, kılınan Cuma namazının ardından defnedileceği Nurdağı şehitliğine dualarla uğurlandı.
4 kardeşin en küçüğü olan şehit Mustafa Özdemir’in cenazeye katılan annesi Elmas sürekli gözyaşı dökerken, oldukça bitkin gözüken baba Nebi Özdemir de metanetini korumaya çalıştı. Şehidin cenazesine Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, çok sayıda protokol mensubu ve binlerce vatandaş katıldı.
(İHA)

Son Güncelleme: 02.09.2016 14:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287