Zonguldak şehidini gözyaşlarıyla karşıladı

İstanbul’daki patlamada şehit düşen 26 yaşındaki polis memuru Hasan Bilgin’in naaşı karayolu ile İstanbul’dan Zonguldak’a getirildi. İstanbul’daki törenin ardından karayolu ile Zonguldak’a getirilen şehit polis memuru Hasan Bilgin’in...

banner279
11 Aralık 2016 Pazar 18:53
Zonguldak şehidini gözyaşlarıyla karşıladı

İstanbul’daki patlamada şehit düşen 26 yaşındaki polis memuru Hasan Bilgin’in naaşı karayolu ile İstanbul’dan Zonguldak’a getirildi.

İstanbul’daki törenin ardından karayolu ile Zonguldak’a getirilen şehit polis memuru Hasan Bilgin’in naaşı Kozlu Belediyesi Gasilhanesi’ne konuldu. Polis konvoyu eşliğinde gelen şehidin naaşı, tören mangası tarafından omuzlara alınarak sedyeye konuldu. Tabutu Türk bayrağı ile sarılan şehit polis memuru için Kozlu İlçe Müftlüğü görevlilerince dualar okundu. Törende taziyeleri kabul eden şehidin 43 yaşındaki dayısı Ömer Güneri tabutun başından ayrılmadı. Şehidin teyzesi de güçlükle ayakta durabildi.Törene Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Zonguldak Emniyet Müdürü Ahmet Turanlı, İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin ve polisler katıldı. Şehidin naaşı yapılan duaların ardından yarınki cenaze töreni için gasilhaneye konuldu.
 

Son Güncelleme: 11.12.2016 22:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287