Baykal'ı neden 3.cü kez ameliyata aldılar?

Baykal'a tedavi gördüğü hastanede 3. operasyon yapıldı... Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın son durumuna ilişkin gün içinde yaptığı açıklamada, 48-72 saat kavramının önemini bir kez daha hatırlatmıştı.

banner279
17 Ekim 2017 Salı 18:54
Baykal'ı neden 3.cü kez ameliyata aldılar?

Baykal'a tedavi gördüğü hastanede 3. operasyon yapıldı... Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın son durumuna ilişkin gün içinde yaptığı açıklamada, 48-72 saat kavramının önemini bir kez daha hatırlatmıştı
Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Erkan İbiş, Baykal’ın son durumu hakkında bugün açıklama yapmıştı. İbiş, "Şu anda kanama yok. O konuda içimiz rahat. Deniz Bey, hem beynin istirahatte tutulması hem yeni beyin hasarlarına karşı koruyucu tedbir olması hem de akciğer fonksiyonları yönünden desteklenmesi nedeniyle şu anda uyutuluyor" demişti.

Ayrıntılar gelecek...

Son Güncelleme: 17.10.2017 22:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280