Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bir Müjde Daha Geldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon mitinginde, "100 bin gencimize eğitim ve öğrenimlerini sürdürdükleri şehirde üç aylık süreçte...

banner279
13 Haziran 2018 Çarşamba 15:31
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bir Müjde Daha Geldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan öğrencilere iş müjdesi geldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon mitinginde, "100 bin gencimize eğitimve öğrenimlerini sürdürdükleri şehirde üç aylık süreçte asgari ücret karşılığında sosyal çalışma imkanı getiriyoruz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce'ye sert tepki'de bulundu; 

"Bunlar milletin oyunu, milli iradeyi, siyaset mühendisliği masalarında meze yapacak kadar demokrasiye ihanet içindeler. Edirne'deki neymiş mahkum değilmiş tutukluymuş. Bana göre cumhurbaşkanı adayı olmanın şartlarının değişmesi lazım."

Cumhurbaşkanı ErdoğanTrabzon Meydan Parkı'nda halkla buluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencilere yönelik müjdeli bir haber açıkladı.

Eğitimde yaptıkları atılımlara işaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlere 3 aylık yaz döneminde asgari ücret karşılığında çalışma imkanı getireceklerini bildirdi.

GENÇ KARDEŞLERİMİZE BİR MÜJDEMİZ VAR!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gençlerimize yeni bir müjdemiz daha var. Önümüzdeki dönemde her yıl, 100 bin gencimize eğitim ve öğrenimlerini sürdürdükleri şehirde 3 aylık yaz tatili süresince asgari ücret karşılığında sosyal çalışma imkanı getiriyoruz" şeklinde açıklamada bulundu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasının ilk satırları şöyle; 

''Trabzonlular adamın hasını iyi bilir. Trabzonlu siyasetçinin hasını da iyi bilir. Kim bu ülkeye hizmet etmiş kim lafla kendisini oyalıyor, Trabzon bunu çok iyi bilir. Biz Trabzon'un karşısına ''Cumhur İttifakı'' ile geliyoruz, peki onlar kiminle karşınıza geliyor? Bunlar milletin oyunu, milli iradeyi, siyaset mühendisliği masalarında meze yapacak kadar demokrasiye ihanet içindeler.''

KİMSE OYUNA GELMESİN!

Bazıları alavere dalavere yapıyor kimse bu oyuna gelmesin. 16 yılda Trabzon'a 28 katrilyon yatırım yaptık. Trabzon demek futbol demekse Trabzon'a 41 bin seyirci kapasiteli Şenol Güneş Stadı'nı kazandırdık mı? Biz söz veririz yaparız. Hüseyin Avni Aker Akçaabat ne olacak? Tabii ki Millet Bahçeli olacak. İçinde müzesi de millet kıraathanesi de var. Trabzon için en çok yakışanı yapacağız.

KIRAATHANE'Yİ KUMARHANE İLE KARIŞTIRIYORLAR

Millet kıraathanesi aynı şekilde. Fakat bu ana muhalefet kıraathane ifademden hala bir şey anlamış değil. Kıraathane deyince bunlar kumarhane anlıyor. Kıraat okumaktır Kemal. Ben biraz bilirim Arapçayı. Bay Muharrem kıraathane okuma evi yeri demek. Millet olunca milletin okuma evi okuma yeri. Bundan sonra gençlerimizi biz okuma kültürüne adapte edeceğiz.

Kaynak; Milliyet

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287