Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Müjdeli Haber Geldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkanı olduğu AK Parti'nin Eskişehir mitinginde halka hitap ediyor.

banner279
12 Haziran 2018 Salı 15:27
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Müjdeli Haber Geldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Eskişehir mitinginde üzerinde durduğu başlıklar;

Sizleri gönülden selamlıyorum Eskişehir. Artık sonuna yaklaştığımız Ramazan-i şerifinizi tebrik ediyorum. Eskişehir demokrasinin, kalkınmanın kıymetini bilen bir şehir. Aynı zamanda Eskişehir geleceğe huzurla bakmanın kıymetini de bilir. Eskişehir son 16 yıldır bunu kimin sağladığını da bilir. Bu ülkede 16 yıldır terör örgütleri ve onları destekleyenler dışında hiç kimse incitilmemiştir.

TÜRKİYE AYAKLANACAK

Eskişehir bu seçimlerde tercihimizi bir kez daha hizmet siyasetinden yana kullanıyor muyuz? Güçlü meclis cumhurbaşkanlığında şahsımı, mecliste AK Parti'yi destekliyor musunuz? Cumhur ittifakını destekliyor musunuz? Eskişehir vakit birlik vakti diyor musunuz? Vakit Türkiye vakti diyor musunuz? İnşallah sizlerin desteği ile Türkiye şahlanacak. Birlikte, beraber ve kardeşçe.

16 YILDA ESKİŞEHİR'E MÜKEMMEL BİR YATIRIM YAPTIK!

Bizim diğer partilerden farkımız ne biliyor musunuz? Biz size neler yaptıklarımızı anlatıyoruz. Daha önceden yaptıklarımız bizim en büyük referansımızdır. Bunun dışında yeni projelerimizi sizlere sunuyoruz. Diğerleri ne anlatıyor? Gençlerin söyledikleri gibi söyleyeyim bol bol geyik yapıyorlar. Son 16 yılda Eskişehir'e 21 katrilyon yatırım yaptık. Eskişehir'e 3.devlet üniversitesini de kurduk. Eskişehir'de eski stadın yerine millet bahçesi yapıyoruz.

MART AYINDA ESKİŞEHİR VE BÜYÜKŞEHİR'İ ALACAĞIZ! 

Mart ayında Eskişehir'de büyükşehiri de alacağız. Buraya hızlı treni getirdik mi? Tüm bölünmüş yolları yaptık mı? Eskişehir şehir hastanemiz dev bir eser, bu yıl sonuna kadar hizmete alacağız. Eskişehir'de proje aşamasında olan 11 sağlık tesisimiz var. Eskişehir'de TOKİ aracılığı ile 9827 konut projesini hayata geçirdik. Eskişehir-Ankara hızlı tren hattına Konya ve İstanbul'u dahil ettik. Eskişehir-Konya üzerinden Karaman'a bu yıl bağlanacak. Eskişehir'de baraj ve 8 gölet inşa ettik. Eskişehirli çiftçilerimize 1,5 katrilyonluk tarımsal destek verdik. Eskişehir'de bir teknokent ve 16 AR-GE merkezini kurduk.

ESKİŞEHİR'İ TÜRK DÜNYASI EĞİTİM BAŞKENTİ İLAN EDİYORUZ

Şimdi buradan sizlere bir söz daha veriyorum; Eskişehir'i Türk Dünyası 2019 eğitim başkenti ilan ediyoruz. Üniversiteleriyle ilköğretimden liseye kadar ülkemizin en önemli altyapısına sahip Eskişehir’e bu yakışırdı. Şimdiden Eskişehir’in 2019 Türk Dünyası Eğitim Başkenti ünvanının hayırlı olmasını diliyorum.

Kaynak ; Milliyet

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287