İzmir'deki depremde ölü sayısı 35'e yükseldi

Merkez üssü Ege Denizi'nin İzmir Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 15 saniye süren depremde şu ana kadar 35 kişi hayatını kaybetti. Servislerde yatan 243, yoğun bakımda yatan 8 hasta var. 8 binanın enkazında arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.

banner279
31 Ekim 2020 Cumartesi 19:04
İzmir'deki depremde ölü sayısı 35'e yükseldi


İzmir'de meydana gelen deprem, Seferihisar'ın yanı sıra kent merkezi ve çevre ilçelerde yoğun olarak hissedildi. İzmir'de bazı binaların yıkıldı, çok sayıda binada da hasar oluştu. Deprem İzmir'in yanı sıra Aydın, Muğla, Manisa, Denizli, Çanakkale, Bursa, İstanbul, Uşak, Kütahya, Bursa, Yalova, Tekirdağ ve Edirne'de de hissedildi. AFAD depremin büyüklüğünü 6.6, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü 6.8 olarak açıkladı. AFAD'ın yaptığı son dakika açıklamasına göre 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrasında, bazıları 4'ün üzerinde olmak üzere toplamda 521 artçı deprem meydana geldi.

35 KİŞİ ÖLDÜ, 251 KİŞİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Meydana gelen depremde şimdiye kadar 35 kişi hayatını kaybederken, 251 kişinin tedavisi hastanelerde sürüyor. İzmir'de yıkılan ve hasar gören 9 binada çalışmalar tamamlanırken 8 binada arama-kurtarma çalışmalarının sürdüğü aktarıldı.

Son Güncelleme: 31.10.2020 19:14
Anahtar Kelimeler:
IzmirSeferihisarAfadDeprem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287