Milli savaş uçağı geliyor

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü: "Önümüzdeki günlerde ilk yerli otomobille ilgili modeli açıklayacağız. Türkiye bir savaş uçağı projesi üzerine çalışıyor. Takvimle ilgili açıklamalarımız yakında olacak"

banner279
27 Ekim 2016 Perşembe 10:15
Milli savaş uçağı geliyor
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Önümüzdeki günlerde ilk yerli otomobille ilgili modeli açıklayacağız. Türkiye bir savaş uçağı projesi üzerine çalışıyor. Takvimle ilgili açıklamalarımız yakında olacak." dedi.
Yerli otomobil ve yerli uçakla ilgili bir soru üzerine Özlü, "Bu konularda çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde ilk yerli otomobille ilgili modeli açıklayacağız. Türkiye bir savaş uçağı projesi üzerine çalışıyor. Takvimle ilgili açıklamalarımız yakında olacak." açıklamasını yaptı.

Son Güncelleme: 27.10.2016 10:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287