Selçuk Bayraktar ! Ona sadece aziz milletimizin evlatları dokunabilir

Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar, 6'lı masanın ortağı DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın BAYKAR'a yönelik iftiralarına sosyal medya hesabından cevap verdi.

banner279
18 Ocak 2023 Çarşamba 12:18
Selçuk Bayraktar ! Ona sadece aziz milletimizin evlatları dokunabilir

Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar, 6'lı masanın ortağı DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın BAYKAR'a yönelik iftiralarına sosyal medya hesabından cevap verdi.DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Fox TV'de katıldığı programda Baykar'ın ürettiği yerli ve milli savunma sanayi techizatlarını hedef almıştı.Babacan, İHA ve SİHA'lara yönelik "Hükümet tarafından bunlar kutsal hale getirildi. Dokunanı yakarız deniyor. Kusura bakmasınlar ama biz dokunacağız" ifadelerini kullanmıştı.

BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Babacan'a sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla yanıt verdi.

Paylaşımında çocukların, vatandaşların ve Baykar çalışanlarının Bayraktar Kızılelma ile çekilen fotoğraflarına yer veren Bayraktar, "Ona sadece aziz milletimizin evlatları, mazlumun yedi iklim dört bucaktaki dostları dokunabilir..." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287