TSK PKK Hedeflerini Vurdu !

Kuzey Irak'taki PKK hedeflerine hava harekatı düzenlendi. TSK'dan yapılan son dakika açıklamasında Kuzey Irak'ta terör örgütü PKK'ya bağlı 8 hedefin imha edildiği bildirildi.

banner279
14 Şubat 2018 Çarşamba 09:18
TSK PKK Hedeflerini Vurdu !

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kuzey Irak’ta saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen teröristlere yönelik yapılan hava harekatında 8 hedefin imha edildiğini açıkladı.

TSK’dan yapılan açıklamada, Irak Kuzeyi Sinath-Haftanin, Metina, Gara, Avaşin ve Basyan bölgelerinde keşif ve gözetleme vasıtaları ile karakol/üs bölgelerine saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik hava harekatı düzenlendiği, teröristlere ait sığınak, barınak ve silah mevzii olarak kullanılan 8 hedefin imha edildiği bildirildi. Harekata katılan uçakların emniyetle üslerine döndüğü aktarıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287