13.03.2017 Günün özeti

Günün özeti

banner279
13 Mart 2017 Pazartesi 18:07

Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Hollanda’ya iki nota !

Ankara - Hollanda’nın Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı üçüncü defa Dışişleri Bakanlığına çağrılarak, iki nota verildi. İlk notada özür beklendiği, ikincisinde ise Türk vatandaşlarına kötü muamelede bulunanların cezai yaptırımlara tabi tutulmaları gerektiği belirtildi, hukuki önlemlerin alınması istendi.

NATO Genel Sekreterinden Türkiye ve Hollanda’ya çağrı

Brüksel - NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye ve Hollanda’ya tansiyonun düşürülmesi çağrısında bulundu.

"Hollanda özür dileme noktasına getirilecek!"

İstanbul - Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Hollanda’ya her türü cevabın verileceğini, bu ülkenin sonunda Türkiye’den özür dileme noktasına getirileceğini söyledi.

"16 Nisan’da Avrupa’da rejim değişikliğinin ilk adımı atılacak"

Ankara - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "16 Nisan’da Türkiye’de hükümet sistemi değişecek, Avrupa’da ise rejim değişikliğinin ilk adımı atılacaktır. Evet, meselenin özü budur" dedi.

...

Tarihi gafıyla ilgili konuştu

Ankara - Başkanlık sistemiyle ilgili tarihi gafına değinen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gerçekte demek istediğinin başka olduğunu iddia etti.

70 terörist etkisiz hale getirildi

Ankara - İçişleri Bakanlığı, son bir hafta içinde gerçekleştirilen 238 operasyonda 70 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Antalya’da pompalı dehşet: 1 ölü

Antalya - Manavgat ilçesinde alışveriş yapan arkadaşını otomobil içerisinde bekleyen bir kişi pompalı tüfek ile vurularak öldürüldü.

Kilosu 300 liradan Rusya’ya

Mersin - Silifke ilçesinde örtü altına alınan erik bahçesinde ilk hasat yapıldı. 100 kilo erik, kilosu 300 TL’den Rusya’ya ihraç edildi.

HABER 24

Son Güncelleme: 13.03.2017 19:27
Anahtar Kelimeler:
BursaUludağHayvan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287