MHP’li Enginyurt’tan bomba Gökçek açıklaması!

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Melih Gökçek’in aday gösterileceği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları; Kaynak: MHP’li Enginyurt’tan bomba Gökçek açıklaması!

banner279
24 Ekim 2018 Çarşamba 18:30
MHP’li Enginyurt’tan bomba Gökçek açıklaması!

MHP ile Ak Parti’nin yerel seçimlerde ittifak yapmayacağının kesinleşmesinin ardından Ankara’da Melih Gökçek’in ismi ön plana çıktı. Melih Gökçek’in Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde aday gösterileceği ileri sürüldü.

Konu ile ilgili MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’tan flaş bir açıklama geldi.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Melih Gökçek'in adının geçmesine ilişkin yaptığı açıklamada, “MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin de belirttiği gibi vatanını, bayrağını, milletini seven herkese partinin kapıları açık. Bu konuda son kararı Bahçeli verecektir” diye konuştu.

Cemal Enginyurt MHP olarak siyaset yapan herkese kapılarının açık olduğunu kaydederek, "MHP olarak vatanını, devletini, bayrağını, ülkesini seven her toplumun ferdine MHP'nin kapısının sonuna kadar açık olduğunu liderimiz Bahçeli açıkça ilan etmişti. Melih Gökçek de bu ülkeye ve özellikle Ankara'ya 25 yıl hizmet etmiş bir siyasetçidir. Eğer aday olursa kabulümüzdür, olmasa da saygıyla karşılanır. Sadece Gökçek değil Türkiye'de siyaset yapmak isteyen herkese açık MHP'nin kapısı. AK Parti bu ülkede bizim asla siyasi düşman olarak görmek istemediğimiz bir hareket. AK Parti'de siyaset yapan insanlar bu ülkeye hizmet etme aşkıyla dolu olduğuna inandığımız insanlar. Yanlış yaptıklarında yanlışlarını acımasızca eleştirdiğimiz insanlar. AK Parti veya CHP'li olması MHP'nin kapısının kapalı olduğu anlamına gelemez” dedi.

kaynak:siyasetcafe.com

Son Güncelleme: 07.11.2018 18:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287