10 İlde FETÖ operasyonu !

Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanmasına(FETÖ/PDY) Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) uzantılarına yönelik İstanbul merkezli 10 ilde düzenlenen operasyonda muvazzaf 13 şüpheli yakalandı.

banner279
24 Şubat 2021 Çarşamba 15:36
10 İlde FETÖ operasyonu !

 Edinilen bilgilere göre; İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY'nin TSK içindeki yapılanmasına yönelik yeni bir çalışma gerçekleştirdi.

İSTANBUL MERKEZLİ 10 İLDE OPERASYON

 Örgüte yönelik Savcılıkça yürütülen soruşturma kapsamında, haklarında yakalama kararı bulunan 16 muvazzaf FETÖ/PDY üyesinin yakalanması için İstanbul merkezli 10 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Baskınlarda 1 asteğmen, 6 astsubay ve 6 uzman çavuş olmak üzere toplam 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Baskın yapılan adreslerdeki aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyale el konuldu. Firari 3 şüphelinin yakalanması için operasyonların devam ettiği öğrenildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280