İstanbul trafiğinden tehlikeli görüntüler

İstanbul’da E-5 otoyolunda kameralara takılan görüntüler yine pes dedirtti.

banner279
12 Nisan 2017 Çarşamba 10:09

İstanbul’da E-5 otoyolunda kameralara takılan görüntüler yine pes dedirtti.

Gün geçmiyor ki İstanbul trafiğinde ilginç olduğu kadar tehlikeli bir manzarayla karşılaşılmasın. E-5 otoyolunda arıza yapan bir aracı motosikletli iki kişi ayakları ile itmeye çalıştı. E-5 Maltepe istikametinde kameraya yansıyan görüntünde arıza yapan bir aracın sağ şeritte iki motorlu şahsın ayakları ile ittiği görülüyor. Bir müddet aracı iten motorlu şahısların rampada aracı itmeye kuvvetleri yetmediği görülüyor. Bu esnada şahıslardan bir tanesinin motorun üstünden inerek aracı yaya olarak itmeye çalıştığı görülüyor. Tüm bu yaşananlar kameralarca görüntüleniyor.

PATENGENÇLERİN TEHLİKELİ YOLCULUĞU

Yine E-5 karayolunda 3 gencin patenleri ile araçların arasında yolculuk yapması kameraya yansıdı. Ataşehir mevki Kadıköy istikametinde patenli gençler E-5 üzerinde yolculuk yapmaları görenleri şoke etti. Araçların aralarından geçerek yolculuk yapan 3 genç, trafiğin yoğun olmasını da fırsat bilerek E-5’te şeritten şeride geçti. Patenli gençler oluşturdukları tehlikenin farkında olmadan yolculuklarına yol kenarında devam ettiler.

HABER24

Son Güncelleme: 12.04.2017 11:34
Anahtar Kelimeler:
IstanbulTrafikGençPaten
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287