Kağıt Toplayıcısı Çocuğu Görenler Yüreği Dağlandı

Fatih’de, yaşıtları okula başladığı bugün fakat kendisi ise yaşıtları gibi okula gitmek yerine kağıt toplayarak para kazanmaya çalışıyor bir çocuğun, boyundan büyük çuvalı taşırken yaşamış olduğu zorluk kameraya yansıdı. 

banner279
18 Eylül 2017 Pazartesi 09:25

Beyoğlu’nda ise, Şişhane Metro İstasyonu’nda mendil satan bir çocuğun tezgahın başında uyurken görüntülendi. Küçük işçilerin para kazanmak için yaşamış olduğu zorluklar yürek burktu.

Fatih’te, yaşıtları okula başladığı bugünde Beyazıt’ta çarşı çarşı gezip kağıt ve benzeri geri dönüşüm maddelerini toplayan bir çocuk cep telefonu kamerasına yansıdı. 

Sahaflar Çarşısı’nda olan iş yerlerin önündeki kartonları izin isteyerek alan çocuk, Beyazıt Meydanı’ndan geçip Mahmutpaşa’nın sokaklarında gözden kayboldu. 

Çevredeki insanların bakışları arasında kağıt toplayan çocuğun, boyundan büyük ve ağır olduğu görülen çuvalı taşımakta zorluk çekmesi yürekleri burktu. 

Beyoğlu’nda ise, Şişhane Metro İstasyonu’nda önüne açmış olduğu küçük tezgahta mendil satarak para kazanmaya çalışan başka bir çocuk görüntülendi. 

Tezgahın başında uyuya kalan çocuk duygu dolu anlar yaşandı.

(Hüseyin Coşkun /İHA)

Son Güncelleme: 18.09.2017 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287