Sancaktepe Şehit Mustafa Güsul Polis Merkezi hizmete açıldı

Sancaktepe Yunus Emre Mahallesi’nde kısa bir süre önce temeli atılan ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun himayelerinde Sancaktepe Belediyesi’nin de katkıları ile yapımı tamamlanan Yenidoğan Şehit Mustafa Güsul Polis merkezi hizmete açıldı.

banner279
14 Ocak 2021 Perşembe 09:11
Sancaktepe Şehit Mustafa Güsul Polis Merkezi hizmete açıldı

12 Ocak Salı günü gerçekleşen açılış programına;Belediye Başkanımız Av.Şeyma Döğücü  Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Veli Şengül, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcıları, siyasi parti temsilcileri ve Muhtarlar katıldı. 

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü yaptığı konuşmada “İlçemize hizmet verecek olan bu karakolun daha modern daha güzel bir binaya kavuşması hem emniyet  müdürlüğümüz açısından hem mülki adli görevlerin yapılması açısından hem de ilçe halkı açısından çok önem arz ediyor. Başta İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum.Bu güzel yapının ortaya çıkmasında emeği olan herkese şükranlarımı sunuyor, merkezimizin vatana ve millete hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde sözlerini tamamladı

Açılış programında kısa bir konuşma yapan Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, “Yenidoğan Şehit Mustafa Güsul Polis Merkezimiz vatandaşlarımızın asayişi ve huzuru için hizmet verecek. İlçemize yakışır bir polis merkezi oldu. İlçemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. “ dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü ve İlçe Emniyet Müdürü Veli Şengül ile birlikte yeni Polis Merkezinde incelemelerde bulundu.

Açılış programı sonunda Polis Merkezinin yakınında ikamet eden bir vatandaş, emniyet görevlilerine “mahallemize hoş geldiniz” diyerek, tatlı ikramında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287